Wat doen we allemaal voor U

Korte impressie van ons eGYM concept

In dit filmpje ziet u wat eGym is en hoe het trainen in zijn werk gaat. Wilt U zelf ervaren wat eGym is en hoe het aanvoelt? Maak dat hier een afspraak voor een gratis proefles met de eGym.

Wat als je na 3 maanden trainen de opstartprogramma's met de eGYM hebt doorlopen......dan kun je kosteloos verder in de diverse premium programma's!

Saai en suf en altijd maar hetzelfde mag je eGYM zeker niet noemen. eGYM is een goed doordachte manier van trainen met eindeloze mogelijkheden. In veel fitnesscentra moet je bijbetalen voor het PREMIUM pakket maar bij ons niet! Vraag aan je trainer of en wanneer jij in aanmerking komt voor het trainen met een PREMIUM TRAININGSPROGRAMMA. 

Workshop bewegen met diabetes

Dat beweging goed voor U is weet U vast wel. Maar sporten met diabetes kan best ingewikkeld zijn. Toch is juist voor mensen met diabetes sporten erg belangrijk. Het zorgt ervoor dat U uw bloedsuiker-waardes beter onder controle krijgt (soms is het even wennen voordat dat lukt, maar daar kunnen wij U bij helpen) en het zorgt er bijna altijd voor dat U minder insuline en andere medicijnen nodig hebt.

Workshop voeding

De basis van de Schijf van Vijf bestaat uit producten die volgens de laatste wetenschappelijke inzichten goed zijn voor je lichaam. Omdat ze bijvoorbeeld de kans op hart- en vaatziekten en kanker verkleinen. Als je eet volgens de Schijf van Vijf krijg je daarnaast voldoende mineralen, vitamines, eiwitten, koolhydraten, vetten en vezels binnen. Kies je verder niet te vaak voor producten die buiten de Schijf van Vijf staan, dan blijf je makkelijker op gewicht en vergroot je de kans op een gezonde oude dag. Bovendien helpt de Schijf van Vijf je om in grote lijnen milieuvriendelijker te eten.

Workshop slaap/nachtrust

Eindelijk weten we hoe de perfecte nacht slaap eruitziet. En dat gaat verder dan elke nacht acht uur onder zeil zijn. Wat is een goede nachtrust? En belangrijker: hoe krijg je die? "Kom je bed uit als je lang wakker ligt."

Workshop time-management

Hoe hard je ook werkt, je agenda blijft overvol. Dit kan zowel in de thuissituatie zijn als op het werk. Soms heb je het gevoel dat er te weinig uren in een dag zitten. En je wilt daar verandering in aanbrengen. Tips en trucs hiervoor zijn van harte welkom.

Workshop bewegen met COPD

COPD is een longziekte waarbij uw longen zijn beschadigd. Ademen is moeilijker en u heeft minder energie. De afkorting COPD staat voor Chronic Obstructive Pulmonary Disease.

Als u COPD heeft ademt u moeilijker omdat uw longen beschadigd zijn. U heeft minder zuurstof. Daardoor kunnen normale dingen lastig zijn. Zoals traplopen, boodschappen doen of aankleden.

Uw longen kunnen niet voldoende zorgen voor een goede ademhaling. 

Workshop bewegen met parkinson

Bij de ziekte van Parkinson wordt bewegen steeds moeilijker. Nieuw onderzoek (januari 2019) stelde vast dat een kort maar intensief oefenprogramma een deel van de bewegingsvaardigheid kan verbeteren. Het nieuwe eGYM concept sluit daar volledig bij aan.
Wil u ondanks uw ziekte zolang mogelijk zo vitaal mogelijk blijven?

Workshop bewegen met fibromyalgie


Workshop staat gepland voor dinsdag 12 mei 2020 19:30-20:30uur. Helaas kan deze workshop op de geplande datum geen doorgang vinden i.v.m. de corona crisis. Wij zullen u tijdig informeren over een nieuwe datum.

Fibromyalgie is geen afzonderlijke ziekte, maar eerder een combinatie van verschillende klachten en bevindingen, met pijn en vermoeidheid als meest opvallende kenmerken. Bij personen met fibromyalgie is er een verstoring van de mechanismen van pijn, hetgeen hen er gevoeliger voor maakt. Hun pijndrempel ligt lager, dit wil zeggen dat ze veel sneller pijn ervaren dan andere mensen. Zelfs een gewone aanraking kan al pijn uitlokken. Op een verantwoorde manier bewegen zorgt ervoor dat u beter met uw fysieke klachten overweg kunt en minder pijn ervaart. Het maakt u fitter en vitaler.